Nyheter

Team Paparazzi

Portugisisk vattenhund

Nyheter

 

2014

 

30 aug: Laura och jag gjorde två starter i Nybörjarklass i rallylydnad på trevliga Eskilstuna BK. Första rundan fick vi se som ett "uppvärmningsheat", 62 poäng efter ett par stora missar (av mig så klart). Andra rundan gick bättre så där fick vi ihop 75 poäng och ett godkänt resultat! Grattis till oss ;)

Brorsan Zico tävlade också, fast i Skåne och i Mästarklass, och fick också ett godkänt resultat med över 80 poäng! Grattis till dom också! :)

 

29 aug: Nemo, alias T P Poppin' Perito har gjort höftleds- och armbågsledsröntgen. Resultatet kom idag - A på höfter och ua på armbågar!!

 

9 aug: Zico och Pia har tävlat rallylydnad igen. Idag fick de ihop 85 poäng i Mästarklass, stort grattis till er!!

 

6 aug: Ett stort grattis till "valparna" i Zwingin´-kullen som fyller 6 år idag! Mamma Yazza hälsar till er alla!

 

2 aug: Idag var det utställning i Jönköping. Panto och Lovis ur Poppin'-kullen ställdes ut och fick båda Excellent med jättebra kritiker! Urmodern Yazza fick också springa några varv. Hon hade nog hellre legat i skuggan och vilat, men trots det fick hon också Excellent och blev Bästa Veteran!

 

 

1 aug: Jag och Laura har debuterat i rallylydnad! Det var jätteskoj tyckte vi båda två. Vi lyckades skrapa ihop 68 poäng trots brist på träning, jag är jättenöjd!! Det får vi nog göra fler gånger ;)

 

 

Copyright © Team Paparazzi 2014 All Rights Reserved